Välkommen till TEoB AB Bemannings tjänster

Behöver du skickliga och pålitliga arbetare inom snickeri, elektriker, svetsning eller stålmontering? Letar du inte längre! TEoB AB Bemannings tjänster är här för att erbjuda dig den bästa arbetskraften skräddarsydd för dina specifika behov.

Våra specialiserade bemanningslösningar

Snickare:
Våra skickliga snickare bringar hantverk och precision till varje projekt. Från ramning till avslutning är våra snickare skickliga på att förverkliga din vision.

Elektriker:
Elektriskt arbete är grunden för varje byggprojekt. Våra elektriker har erfarenhet av att hantera en mängd olika elektriska uppgifter och säkerställer säkerhet och överensstämmelse med branschstandarder.

Svetsare:
Precision och expertis definierar vårt svetsteam. Oavsett om det handlar om struktursvetsning eller intrikat metallarbete levererar våra svetsare kvalitativa resultat med fokus på hållbarhet och funktionalitet.

Stålmonterare:
Montering av stål kräver ett noggrant tillvägagångssätt. Vårt team av stålmonterare är väl förtrogna med att hantera och montera stålstrukturer och säkerställer styrka och stabilitet för dina projekt.

Adress
TEoB AB, org. nr.: 559103-1181
Kantatvägen 7, 13140 Nacka
Stockholm, Sweden   

Kontakter
Email: info@teob.se
Phone: +46 (0) 79-333 69 86 

Länkar
• https://teob.se